NOVA Showroom

IDEJE IN STORITVE ZA PRIJETNO BIVANJE.

Naša obljuba je preprosta. Lahko vam pomagamo najti ideje in načine, zaradi katerih bo vaš prostor postal takšen, da boste v njem zadovoljno živeli oziroma uspešno delali. Pridite in nas preizkusite. Vaše zadovoljstvo je del načrta.

ODPRITE SI VRATA SVETA

Vaš čas je dragocen, zato po svetu skačemo mi. Najboljše oblikovanje med New Yorkom in Tokiem predstavljamo v obliki skrbnega uredniškega izbora. Z njim in še s tisoč malimi idejami pomagamo posameznikom in podjetjem oblikovati takšne prostore, da so z njimi še dolgo zadovoljni.

NOVA SHOWROOM ponuja kose in storitve za prijetno bivanje. Je najboljši naslov za ljubitelje oblikovanja in za vse tiste, ki se s poudarjenimi ambicijami lotevajo ureditve svojega stanovanja, hiše ali pisarne. Z dobrimi in neposrednimi zvezami s svetovno znanimi oblikovalci in proizvajalci, z lastnim timom arhitektov in z 20 leti izkušenj zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo v vseh vrstah bivalnih prostorov.

NOVA SHOWROOM je tesno vpet v mednarodne trende na področju oblikovanja in arhitekture, hkrati pa goji tudi mrežo kompetentnih ponudnikov storitev izvedbenih del. Kot tak vam lahko zagotovi pravočasno uresničitev projektov ob izvedbi interjerjev in obnov znotraj dogovorjenih finančnih okvirjev.

Načrtovanje in svetovanje

Končnim kupcem NOVA SHOWROOM nudi storitev oblikovanja notranjih in zunanjih bivanjskih prostorov. Tukaj posamezniki najdejo prijetno ustvarjalno okolje, kjer lahko v partnerskem dialogu s strokovnjaki razvijajo ideje, s katerimi bodo uresničili svojo vizijo.

Podpora podjetjem, arhitektom in inžinerjem

Podjetja in ustanove lahko s strokovnim svetovanjem izboljšajo učinkovitost svojih projektov in boljše rezultate naložb v oblikovanje poslovnih oziroma delovnih prostorov javnega ali zasebnega značaja. Pomemben del partnerjev podjetja so tudi arhitekti, ki s pomočjo mreže NOVA SHOWROOM vzpostavljajo neposreden stik z najnovejšimi trendi in aktualnimi novostmi v oblikovanju.

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Prijava na novice

Prijava na E-obveščanje je bila uspešna.

ZAHVALJUJEMO SE VAM ZA ZAUPANJE.

Kontaktirajte nas

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo ponudbo smo vam z veseljem na voljo. Na vaše prejeto “sporočilo” se bomo odzvali v najkrajše možnem času.

Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti.

Pošlji

NOVA SHOWROOM

NOVAE trgovina in storitve d.o.o.

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 1 42 60 410

 

Delovni čas:

ponedeljek - petek: 10:00 - 18:00
sobote, nedelje, prazniki: zaprto

 

Seveda, oglasite se. Čim prej.

Vedno smo odprti za ustvarjalno debato na temo boljšega bivanja.

Spustite nam kakšno vrstico. Vprašajte, naročite.

Z veseljem vas bomo povabili na prvi klepet.