NOVA Showroom

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

(spletne stran: www.novashowroom.si)

Splošne določbe Splošni pogoji spletne strani novashowroom.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Splošni pogoji spletnega trgovanja se nanašajo na prodajo preko spletnih strani www.novashowroom.si katere lastnik je družba NOVAE, trgovina in storitve d.o.o, Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Slovenija, vpisana v Sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani z vložno številko: SRG200014189, matična številka:1572288 in ID številko za DDV: SI55753396 (v nadaljevanju "ponudnik").

Splošni pogoji trgovanja po spletu obravnavajo delovanje spletne strani, pravice in obveznosti kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem izdelkov. Kdor se poslužuje spletne strani ali aplikacije, prevzame tako splošne poslovne kot tudi uporabniške pogoje. Objavljeno vsebino uporablja vsak na lastno odgovornost. Z uporabo spletnega in mobilnega mesta novashowroom.si, vsak uporabnik izkaže, da je seznanjen s temi pogoji in se z njimi v celoti strinja. Ob nestrinjanju z njimi, spletne strani, aplikacij in storitev ne sme uporabljati. Zaradi stalnega izboljševanja in širitve naših storitev si novashowroom.si pridržuje pravico, da pogoje uporabe posodobi kadarkoli, ne da bi o tem prej obvestil uporabnike oz. obiskovalce.

Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)

  • Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
  • - identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • - kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  • - bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
  • - dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku, razen sezonskih artiklov),
  • - pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  • - pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba v spletni stranii novashowroom.si ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Ažurnost podatkov

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Slike in besedilo

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Ponudnik ne odgovarja, če se izdelek ne ujema z izgledom izdelka na sliki. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožbe lahko podate na e-naslov info@novashowroom.si. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Datum zadnje spremembe: 1.februar 2015

 

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Prijava na novice

Prijava na E-obveščanje je bila uspešna.

ZAHVALJUJEMO SE VAM ZA ZAUPANJE.

Kontaktirajte nas

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo ponudbo smo vam z veseljem na voljo. Na vaše prejeto “sporočilo” se bomo odzvali v najkrajše možnem času.

Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti.

Pošlji

NOVA SHOWROOM

NOVAE trgovina in storitve d.o.o.

Šmartinska cesta 53

1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 1 42 60 410

 

Delovni čas:

ponedeljek - petek: 10:00 - 18:00
sobote, nedelje, prazniki: zaprto

 

Seveda, oglasite se. Čim prej.

Vedno smo odprti za ustvarjalno debato na temo boljšega bivanja.

Spustite nam kakšno vrstico. Vprašajte, naročite.

Z veseljem vas bomo povabili na prvi klepet.